Vállalatvezetés

Célunk az, hogy a nyomtatott áramkörök gyártása területén professzionális gyártási technológiával, és magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Igyekszünk felismerni a változtatási és fejlesztési igényeket, melyekre gyorsan reagálunk. A technológiai folyamatok állandó fejlesztése mellett a marketing tevékenységünk fejlesztésével is az a célunk, hogy elébe menjünk ügyfeleink igényeinek pontosabb megismerésük érdekében.

Folyamatosan törekszünk jelenlegi és potenciális vevőink, partnereink, elvárásainak megismerésére, és azok minél precízebb kielégítésére. Igyekszünk ezt kellő szakértelemmel, kiváló minőséggel, gyors és megbízható szállítással, rugalmassággal teljesíteni.


Termékeink előállítása során nagy gondot fordítunk a környezetünk megóvására. Ennek érdekében olyan automatizált rendszereket alkalmazunk a gyártás minden területén, amely lehetővé teszi a szigorú környezetvédelmi előírások betartását.


Cégünk informatikai fejlesztését az motiválja, hogy az általunk garantált gyors határidők biztosításához nélkülözhetetlen a számítógépes folyamat és termelésirányítási rendszerek alkalmazása. Ügyfeleink kiszolgálási színvonalának növelésénél is elengedhetetlenek az informatikai eszközök használata.

A nyomtatott áramkörgyártásnál megvalósítható, hogy ügyfeleink a számítógépes honlapunkon megjelenő megrendelőlap kitöltésével és a gyártáshoz szükséges fájlok elektronikus levélben történő megküldésével, illetve a készterméket postai csomagküldő szolgálat útján történő célba juttatásával ilyen egyszerűen hozzájuthassanak az általuk kért termékhez.

ERDEI ELEKTRONIKAI KFT.
Nyomtatott Áramkör-Gyártó Üzeme