Cégünk minőségpolitikája


Egy olyan iparban, mint a nyomtatott áramkör gyártás, a mindig növekvő minőséget célzó vevői igények és a nemzetközi fejlődés nap mint nap kihívást támaszt a piac részvevői felé, így elénk is. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen kihívásoknak mindig maximálisan meg tudunk felelni eszközeink, gyártási rendszerünk, belső fejlesztéseink révén.Mára a ConTech gyártóüzem 1800 négyzetméteren sorakoztatja fel mindazokat a csúcstechnológiákat képviselő berendezéseket, melyek a jó minőségű nyomtatott áramkörök leggyorsabb elkészítéséhez szükségesek.

Általunk a megrendeléskor átvett dokumentáció alapján gyártott nyomtatott-áramkörű lemezek megfelelnek az MSZ 11457/IEC326B, a 94V-0 és az UL-94 magyar és nemzetközi szabványoknak, valamint a ConTech nyáküzem ISO 9002 alapú minőségbiztosítási rendszerében foglaltaknak.Terveink között szerepel a teljes minőségbiztosítás (TQM), hogy a hibák kialakulásának esélyt se adjunk.

Tisztelettel felhívjuk figyelmét szolgáltatásunkra, a 100% elektromos tesztelésre, a legkorszerűbb tűágy nélküli, nagyfelbontású berendezésünkkel! Ezen berendezés használatának előnyei: rendkívül gyors, költségtakarékos (nincs adapter), pontos (50 µm-es felbontás).

 

ERDEI ELEKTRONIKAI KFT.
Nyomtatott Áramkör-Gyártó Üzeme